top of page
Spackspuitwerk

Stukadoors- en Spuitbedrijf Gebroeders Van Boxtel, de vakman voor spackspuitwerk in regio Den Bosch

Concrete Wall

Wat is spackspuitwerk?

Spack spuitwerk is een fraaie afwerking voor uw wanden en plafonds. En het is ook een van de snelste en gemakkelijkste methode. De spuitpleister
wordt namelijk op het oppervlak gespoten en kan van zeer fijn tot heel grof aangebracht worden. Hierdoor wordt het meestal toegepast voor grotere
projecten, omdat dit prijstechnisch een stuk aantrekkelijker is dan stukwerk. Bij Stukadoors- en Spuitbedrijf Gebroeders Van Boxtel uit Berlicum gebruiken we deze techniek vaak voor kantoren en grote commerciële gebouwen. Uiteraard kunnen wij ook uw nieuwbouw woning voorzien van spackspuitwerk. Het grote voordeel is een snelle afwerking en korte droogtijd. Bovendien hoeft het spuitwerk niet getext te worden achteraf.

spackspuitwerk

Schakel een professional in voor de perfecte afwerking

Spack spuitwerk is een vak apart en er zijn vele jaren ervaring voor nodig om het te perfectioneren. Hoewel het eenvoudig lijkt, zijn er veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden om een professionele afwerking van hoge kwaliteit te bereiken. Stukadoors- en Spuitbedrijf Gebroeders Van Boxtel heeft ruim 35 jaar ervaring in stukadoors- en spuitwerken waardoor u zeker weet dat de klus snel en efficiënt wordt geklaard met een minimum aan moeite. 

Concrete Wall

We nemen de hele werken voor onze rekening. Zo zorgen we ervoor dat de voorbereidingen goed worden uitgevoerd, wat een essentiële stap is voor een goede afwerking. Dankzij onze expertise weten we als geen ander welke spuitpleister er gebruikt moet worden voor de vereisten van de klus. Na de klus maken we alles weer schoon en laten we uw woning netjes achter. Indien gewenst geven we u deskundig advies over de beste manier om uw pas geverfde oppervlakken te onderhouden.

Als het om spuitwerk gaat, zijn er veel voordelen om een professional in te schakelen.

Als u op zoek bent naar een professionele afwerking van hoge kwaliteit neem dan contact op met Stukadoors- en Spuitbedrijf Gebroeders Van Boxtel in Berlicum.

bottom of page