top of page
stucwerk binnen

Stukadoors- en Spuitbedrijf Gebroeders Van Boxtel, voor al uw stukwerk in regio Den Bosch

Concrete Wall

Geef uw woning of bedrijf de perfecte afwerking

Stukwerk verfraait zowel het interieur als het exterieur van een huis. Het biedt een gladde en uniforme afwerking, waardoor eventuele onvolkomenheden in de onderliggende structuur effectief worden verborgen. Omdat stucwerk kan worden aangepast met verschillende texturen, patronen en decoratieve elementen kan het de gewenste esthetische uitstraling krijgen en harmoniëren met de algemene ontwerpstijl van het huis. 

Stukadoors- en Spuitbedrijf Gebroeders Van Boxtel is gespecialiseerd in het uitvoeren van stukwerk voor het interieur van uw woning of bedrijf. Zo houden we ons hoofdzakelijk bezig met kleinschalige renovatieprojecten, maar voor utiliteitsprojecten kunt u ook bij ons terecht. Mocht de verbouwing groter uitpakken, dan schakelen wij een van onze aannemers in om timmerwerkzaamheden en dergelijke meer uit te voeren.

Renovatie boerderij

Stukwerk, de afwerking voor uw interieur op maat

Voor binnen stukwerk bestaan talloze wand- en plafondafwerkingen. Van modern glad pleisterwerk tot duurzame leemafwerking en klassiek lijstwerk. Stukadoors- en Spuitbedrijf Gebroeders Van Boxtel biedt verschillende oplossingen voor uw interieur. Zoekt u een duurzame oplossing voor het verfraaien van uw interieur, dan is spachtelputz een goede optie. Dit is namelijk een van de meest gekozen technieken van stukwerk waarbij er een korrelige structuur ontstaat op uw muren. Ook bieden we een dunpleistersysteem waarbij we uw nieuwbouwwoning afwerken door te overpleisteren en texen in een zeer korte doorlooptijd.

Concrete Wall

Vakkundig uitgevoerd stukwerk is echter meer dan alleen decoratief. Met de juiste materiaal keuze, kunnen wanden beter beschermd worden tegen gebruikers schade. En wanden kunnen voorzien worden van een 2 componenten coating, zodat deze makkelijker schoon te houden zijn. Bijvoorbeeld boven het aanrechtblad, in de badkamer of toilet. Waardoor de levensduur van het gebouw aanzienlijk wordt verlengd. Bovendien zijn er ook mogelijkheden om uw woning van binnenuit te isoleren.

Meer weten over de mogelijkheden van binnen stukwerk?

Vraag ons om een offerte op maat.

bottom of page